Cliëntervaringen

Hieronder kunt u ervaringen lezen van een aantal cliënten welke ik heb mogen ontvangen. 

Er staan Engelse ervaringen tussen omdat ik ook consulten geef in Spanje aan Engelstaligen. 

Bergen - zuiden

"Dag Hetty, ik voel me echt een stuk lichter na onze dagcoaching. Dank je wel voor de mooie 'reis' die ik heb mogen maken en die mij nieuwe inzichten hebben gegeven.

Het geluksgevoel sijpelt nog door mijn lichaam. Ik weet nu dat ik geen afscheid hoef te nemen van gevoelens waarvan ik intuïtief weet dat ze mij iets willen vertellen. En ik weet ook dat er iemand is die - op afstand - toch liefde voor mij heeft.

Mijn 'onzekere ego' twijfelt zo nu en dan, maar jij hebt mij laten zien, dat mijn gevoel klopt. Nu is het tijd om  met liefde naar mezelf te kijken, op pad te gaan en subtiele signalen te blijven volgen.

********************************

In het westen van het land

"Dank je voor onze fijne en intense ontmoeting. Je bent een mooie en oprechte vrouw en ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd. Ik zal alles laten landen in mijn hart zie je graag op je prachtige plek in de bossen."  

 ********************************

Bernadette - Gelderland

"Terug naar de kern, patronen doorbreken om mijn steeds weer terugkerende obstakels te zien en te zorgen dat ze verdwijnen. Dat is wat ik nodig had en wat ik dankzij Hetty heb gekregen.  Met meer inzichten, meer zelfvertrouwen en het meer 'mezelf kunnen zijn', kan ik terugkijken op een positief intensief weekend.

Ik ben Hetty oprecht dankbaar voor alles wat ze al jaren voor me doet en dit laatste weekend nog het meest.

Het is echt de moeite waard en een waardevolle les voor het leven."

*******************************

 Samantha - Spain

"I have seen Hetty on a number of occasions when she has been visiting Spain. Every visit to her has been of value to me and I plan to see her again on her next visit here. 

Past life regression offered me a clear insight to some of the issues I was having this life time and my health was greatly improved afterwards. This session answered a lot of questions and completed memories that I already retained. 

I also have had a 'Rune reading' which helped clarify some things for me and showed me that I was indeed on the right path.

Hetty had also 'contacted' my late Grandmother which is always a pleasure and told me things that there is no way she could have know, had she not been communicating with her. 

I have recommended Hetty to friends who have also benefitted hugely from their consultations, I would not hesitate in recommending her in the future. 

Hetty is professional, friendly, caring and has a huge talent"

***************************

Anoniem - Gelderland

"Ik heb meerdere malen de hulp van Hetty ingeschakeld bij issues waar ik zelf niet uit kwam. Problemen uit het verleden verwerken, een betere blik vooruit kunnen werpen en meer.

Elke keer wist zij me weer van de juiste hulp te voorzien. Wanneer mijn onderbuikgevoel weer de naam "Hetty" doet opborrelen, is het vaak ook weer tijd voor een nieuwe afspraak. En elke keer kom ik na afloop gerustgesteld thuis. Ik blijf ook zeker aankloppen wanneer nodig".

***************************

Anne - Amersfoort

"Ik heb 1-op-1 Coaching gehad van Hetty op een prachtige bijzondere rustgevende locatie. Het heeft mij rust, bewustwording en inzicht gegeven in wat IK wil en wat ik belangrijk vind. Leef vanuit je hart in plaats van uit je hoofd. Ik ben op de goede weg, maar wanneer ik vastloop kan ik Hetty altijd bereiken.

Hetty is een fijne energetische coach waar ik mij heel prettig bij voel. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen.

**************************

Mevr. Jansen - regio Utrecht

Onze dochter kreeg vanaf 9 maanden slaapproblemen. Het begon met niet alleen willen slapen en werd steeds erger. Als ouders hebben we alles geprobeerd. Toen onze dochter 3 jaar was leerde ik Hetty kennen. 

Wat een verademing was dat! Hetty heeft een aantal consulten bij ons thuis gedaan en ons diverse bruikbare tips gegeven en zeer zeker ook een spiegel voorgehouden wat geresulteerd heeft in een meisje dat 'gewoon' naar bed gaat en slaapt. Ik ben zo blij met de aanpak van Hetty. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

*************************

 Anoniem - Zuid-Holland

Door 'toeval" heb ik een consult van Hetty mogen ontvangen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik heel sceptisch ben, maar wilde wel eens ervaren wat 'het' doet. Hetty heeft mij dingen verteld die alleen mijn vrouw weet! Na de reading had ik even tijd nodig om het te verwerken en ik geloof inderdaad dat er meer is tussen 'hemel en  aarde', waardoor ik nu ook met mijn vrouw een reading wil.

Opmerkingen

Maaike

18.01.2022 13:09

Hallo Hetty, geef jij ook persoonlijke tarot readingen online? ik kwam jou tegen op You Tube en vond de uitleg duidelijk en helder. Warme groet Maaike

Meest recente reacties

18.01 | 13:09

Hallo Hetty, geef jij ook persoonlijke tarot readingen online? ik kwam jou tegen op You Tube en vond de uitleg duidelijk en helder. Warme groet Maaike

04.11 | 10:53

Beste Silvia, email-consult met foto is voldoende. Groet, Praktijk Elfira

01.11 | 21:48

Hallo is enkel email concult met foto voldoende om iemand te kunnen helpen of is het toch het beste in het echt groetjes

08.06 | 16:06

Hallo,ik heb allereerst een vraag. Ik heb een keer een healing gehad en daar werd gezegd dat mijn auro zo kapot was, zoveel gaten, dat het niet meer gerepareerd kon worden. Omgekeerd en aangetrokken??

Deel deze pagina