Aura/chakra healing

Aura

Je aura is een energieveld om je heen, bestaande uit diverse kleuren en lagen. Deze kunnen verstoord zijn en soms kun je dat merken doordat je het bijv. koud hebt of dat je snel van slag bent.                                                                                                                           Daardoor ontstaan gaten in je aura en deze gaten kunnen gedicht worden. Ook onze gedachten beïnvloeden onze aura. De aura is dus constant in beweging en de kleuren wisselen af en aan.

De kracht van onze gedachten is groter dan wij denken. Ook anderen kunnen jouw aura beïnvloeden, bijv. als je een meningsverschil hebt of wanneer je je zorgen maakt om iemand. Je kunt ook de energie van een ander 'oppikken', waardoor je je niet lekker voelt.

Chakra

Chakra's zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel en zorgt voor de juiste hoeveelheid energie die organen en ander weefsel nodig hebben om goed te functioneren.         

Wanneer er ergens door omstandigheden meer energie nodig is, zal dit 'geleend' worden van de chakra die daar het meest dichtbij is en nog wel voldoende of goed functioneert.            

Hierna is of lijkt het lichaam weer in balans, tenzij de oorzaak langdurig aan blijft houden.

Er ontstaat dan op de ene plaats een overschot aan energie en op de andere plek juist een tekort. Deze onbalans zul je ook merken in je doen en laten, want behalve lichamelijke klachten, uit zich dit ook in psychische klachten.                                                   

Uiteindelijk kunnen klachten ontstaan zoals burnout en/of verschijnselen van een verminderde weerstand, vaak verkouden, grieperig etc.

Hoe kan ik je verder helpen

Tijdens de behandeling kun je veel emoties ervaren. Ik zoek de 'koude' gedeeltes op en 'dicht' de open plekken. Het helen kun je ervaren als een warme deken/een warm gevoel.

Voor de chakra is het reinigen van een bepaalde chakra (of allemaal) belangrijk. Op deze manier kun je jouw energiecentrales weer op gang brengen. Het reinigen van de chakra's doe ik met mijn handen of met een pendel. Dit is geheel afhankelijk van het moment.