Leiderschapscoaching

Steeds vaker schakelen managers, directieleden en bestuurders een leiderschapscoach in bij individuele of teamvraagstukken om zo tot de gewenste samenwerking en teamgeest te komen.

Door de combinatie van studie én onze authentieke manier van aanpak hebben wij de vereiste kennis en competenties om directieleden, bestuurders en managers professioneel te ondersteunen.

U kunt bij uw directieteam de effectiviteit vergroten door middel van zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfinzicht. Wij helpen bij het stellen van doelen en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Veel leidinggevenden staan voor de vraag hoe ze begrippen als ‘authenticiteit’ en ‘werken vanuit het hart’ kunnen combineren met de verplichtingen en verantwoordelijkheden van hun positie. Wij kunnen u helpen antwoorden te vinden op dit soort vraagstukken.

Wij richten ons niet alleen op de persoon, maar ook op de context waarin uw team functioneert.

Wij bieden een doelgericht begeleidingstraject aan. Wij proberen samen met u helderheid te scheppen in de existentiële én praktische vragen waarmee hij/zij/het team worstelt. Als professioneel klankbord helpen wij u/jullie een leidraad te ontwikkelen waarmee u/jullie met hernieuwd zelfbewustzijn en vertrouwen, de te volgen koers kan uitzetten. Zowel zakelijk als privé.

Gun uw team en uzelf het hoogst haalbare voor het succesvol zijn van uw bedrijf!