2-op-1 Coaching

Ook tussen partners, broers, zussen, vader of moeder kan deze manier van intensief coachen van belang zijn, om blokkades te herkennen en hier aan te kunnen werken. Om inzichten te geven in patronen en deze te doorbreken. Om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Juist met partners die elkaar 'verloren' zijn of elkaar niet meer begrijpen kan dit een hele mooie manier zijn om weer tot elkaar te komen, elkaar weer te snappen en lief te hebben.

Het is een emotionele gebeurtenis en maakt tevens lichamelijk veel 'los'.

Patronen en blokkades ontstaan veelal in de jeugd en kunnen tijdens de puberteit, je groei naar volwassenheid een constante hindernis vormen. Dat kan tijdens het huwelijk of in families een spanningsveld creëren.

Dus juist in deze diverse relaties, zoals familie, vrienden, werkrelaties en (zeker niet onbelangrijk) je partner, wordt dit vaak pijnlijk zichtbaar. Door meer inzicht te krijgen in jezelf, in je patronen, je blauwdruk in dit leven, krijg je meer balans en meer energie om samen verder te gaan en elkaar te leren (opnieuw) respecteren en vrij te laten in eigen keuzes. 

Via deze coaching geef ik jullie handreikingen om te leven vanuit je hart, je gevoel!!!

Aangezien iedereen van elkaar verschilt, wordt deze coaching uitsluitend op 'maat gemaakt'.Op deze manier wordt het traject goed doorlopen.

 

De 2-op-1 coaching is intenstief en behoeft zeker 4-5 dagen de volle aandacht en inzet te hebben.

De coaching is ook ALTIJD in een energievolle omgeving en op locatie. Dat kan zelfs het buitenland zijn.

Wij spreken samen af, hoe lang en in binnen- of buitenland.