Chakra / regressie

Aura

Je aura is een energieveld om je heen, bestaande uit diverse kleuren en lagen. Deze kunnen verstoord zijn en soms kun je dat merken doordat je het bijv. koud hebt of dat je snel van slag bent.                                                                                                                           Daardoor ontstaan gaten in je aura en deze gaten kunnen gedicht worden. Ook onze gedachten beïnvloeden onze aura. De aura is dus constant in beweging en de kleuren wisselen af en aan.

De kracht van onze gedachten is groter dan wij denken. Ook anderen kunnen jouw aura beïnvloeden, bijv. als je een meningsverschil hebt of wanneer je je zorgen maakt om iemand. Je kunt ook de energie van een ander 'oppikken', waardoor je je niet lekker voelt.

Chakra

Chakra's zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel en zorgt voor de juiste hoeveelheid energie die organen en ander weefsel nodig hebben om goed te functioneren.         

Wanneer er ergens door omstandigheden meer energie nodig is, zal dit 'geleend' worden van de chakra die daar het meest dichtbij is en nog wel voldoende of goed functioneert.            

Hierna is of lijkt het lichaam weer in balans, tenzij de oorzaak langdurig aan blijft houden.

Regressie

Regressietherapie lijkt het teruggaan naar het verleden, maar het is eigenlijk het openen en vrijmaken van het verleden dat we nog meedragen in onze geest, in onze ziel en in ons lichaam.

Het gaat dus om het nu, het heden. Je ruimt op dat wat je belemmert om volledig in het nu te zijn. 

Er zijn snel resultaten mee te behalen. De belangrijkste voorwaarde is dat je als cliënt aan je problemen wilt werken.

Het kunnen diverse zaken zijn, bijv fysieke ongemakken of psychische problemen, ook emotionele reacties die je niet begrijpt kunnen uit een verleden komen.

In een sessie lopen we samen 'terug'. Soms is dat tot aan de kleutertijd, soms prenataal (in de baarmoeder) en soms nog verder terug.

Alles in een rustige,  relaxte en veilige omgeving.

Er ontstaat dan op de ene plaats een overschot aan energie en op de andere plek juist een tekort. Deze onbalans zul je ook merken in je doen en laten, want behalve lichamelijke klachten, uit zich dit ook in psychische klachten.                                                   

Uiteindelijk kunnen klachten ontstaan zoals burnout en/of verschijnselen van een verminderde weerstand, vaak verkouden, grieperig etc.

Hoe kan ik je verder helpen

Tijdens de behandeling kun je veel emoties ervaren. Ik zoek de 'koude' gedeeltes op en 'dicht' de open plekken. Het helen kun je ervaren als een warme deken/een warm gevoel.

Voor de chakra is het reinigen van een bepaalde chakra (of allemaal) belangrijk. Op deze manier kun je jouw energiecentrales weer op gang brengen. Het reinigen van de chakra's doe ik met mijn handen. 

Meest recente reacties

18.01 | 13:09

Hallo Hetty, geef jij ook persoonlijke tarot readingen online? ik kwam jou tegen op You Tube en vond de uitleg duidelijk en helder. Warme groet Maaike

04.11 | 10:53

Beste Silvia, email-consult met foto is voldoende. Groet, Praktijk Elfira

01.11 | 21:48

Hallo is enkel email concult met foto voldoende om iemand te kunnen helpen of is het toch het beste in het echt groetjes

08.06 | 16:06

Hallo,ik heb allereerst een vraag. Ik heb een keer een healing gehad en daar werd gezegd dat mijn auro zo kapot was, zoveel gaten, dat het niet meer gerepareerd kon worden. Omgekeerd en aangetrokken??

Deel deze pagina