Mijn YouTube kanalen Hetty-Praktijk Elfira en Angel Light Guidance - Elfira

YouTube kanaal - Hetty - Praktijk Elfira 

Eind vorig jaar ben ik mijn YouTube kanaal gestart; Hetty - Praktijk Elfira. 

Hierin vertel ik over de energie-portalen op dat moment. Dit gaat het hele jaar door en ik post ca. elke 1,5 á 2 weken een nieuwe video.

Voel je vrij om een kijkje te nemen op dit kanaal. Belangrijk voor mij is dat je de video liked, deelt maar dat jij je ook op mijn kanaal abonneert (klik ook op het belletje).

Je wordt dan op de hoogte gebracht van de laatste posts. 

YouTube kanaal - Angel light guidance - Elfira 

Daarnaast heb ik nog een Engels kanaal - Angel light guidance - Elfira.

Deze video is uiteraard in het Engels omdat ik graag veel mensen wil bereiken om de liefde in en om je heen te laten voelen. 

Ook voor deze geldt de uitnodiging om je te abonneren op dit kanaal. Het heeft soms een soortgelijke boodschap maar omdat ik op dit kanaal de 'wereldse' energie mag voelen is de inhoud toch anders. 

In mijn video's gebruik ik ook diverse tarotkaarten. 

Meest recente reacties

18.01 | 13:09

Hallo Hetty, geef jij ook persoonlijke tarot readingen online? ik kwam jou tegen op You Tube en vond de uitleg duidelijk en helder. Warme groet Maaike

04.11 | 10:53

Beste Silvia, email-consult met foto is voldoende. Groet, Praktijk Elfira

01.11 | 21:48

Hallo is enkel email concult met foto voldoende om iemand te kunnen helpen of is het toch het beste in het echt groetjes

08.06 | 16:06

Hallo,ik heb allereerst een vraag. Ik heb een keer een healing gehad en daar werd gezegd dat mijn auro zo kapot was, zoveel gaten, dat het niet meer gerepareerd kon worden. Omgekeerd en aangetrokken??

Deel deze pagina