Trance reizen onder begeleiding van een Sjamanen drum

Inmiddels heb ik een eigen Sjamaanse drum mogen maken. Deze is bekleed met een geitenvel en heeft het geluid dat bij mij past. Het is de toon geworden vanuit de Bron. Zwaar, diep, doordringend en met een zeer intense vibratie. 

Trance reizen houdt in dat je onder begeleiding van de drum, je mag laten meevoeren naar de issues waar je in dit leven 'last' van hebt. Er zijn diverse manieren van begeleiden. Ik zal op het moment zelf kijken wat het beste bij jou past. 

Het trance reizen heeft een grote impact en kan zeker een heel groot verschil maken. Het opent deuren waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Misschien heb je 1 vraagstuk of meerdere. Misschien wil jij je totemdier leren kennen. Misschien heb je een ander probleem dat op dat moment in je leven speelt. 

Het maakt niet uit wat het is, het gaat erom dat je in een zeer ontspannen staat van zijn terecht komt. Je zult een andere spirituele wereld of dimensie 'zien' en ervaren. Je komt in de Spiritworld. Daar mag jij je vragen stellen of je totemdier vinden. 

Het ritme van de drum neemt je mee en zorgt ervoor dat je in diverse fasen terecht komt. 

Zelf mag ik 'meekijken' en zal ook mogen aanvoelen wanneer het voldoende is, zodat ik je ook weer rustig kan laten terugkeren. 

De sessie zal ong. 2 uur in beslag nemen. 

Binnenkort organiseer ik een weekend in een rustige, mooie en landelijke omgeving.

Meest recente reacties

18.01 | 13:09

Hallo Hetty, geef jij ook persoonlijke tarot readingen online? ik kwam jou tegen op You Tube en vond de uitleg duidelijk en helder. Warme groet Maaike

04.11 | 10:53

Beste Silvia, email-consult met foto is voldoende. Groet, Praktijk Elfira

01.11 | 21:48

Hallo is enkel email concult met foto voldoende om iemand te kunnen helpen of is het toch het beste in het echt groetjes

08.06 | 16:06

Hallo,ik heb allereerst een vraag. Ik heb een keer een healing gehad en daar werd gezegd dat mijn auro zo kapot was, zoveel gaten, dat het niet meer gerepareerd kon worden. Omgekeerd en aangetrokken??

Deel deze pagina